20180320.png

Oud & Nieuw

2017 is ècht begonnen, althans, voor ons. Ondanks dat de feestdagen nog niet eens zijn begonnen zijn we bezig met oud & nieuw. Deze week hebben we definitief afscheid genomen van de verlaagde kever, en daarmee is direct het startsein gegeven voor het bekendmaken van de plannen voor 2017. 

 

Na de enorme teleurstelling van Terwolde in de zomer, was het woord autocross even ‘not done’. Maar gelukkig kruipt het bloed waar het niet gaan kan, en werden er al snel weer nieuwe plannen gesmeed. In 2017 gaat Wesley rijden in de Sprint1600 klasse met een 2-wheeldrive A&Pchassis, aangedreven door een hagelneue Hayabusa.

 

Op het moment van schrijven heeft het chassis al vele bewerkingen ondergaan. Gestript, bekeken, gestraald, bekeken, nieuwe tank laten monteren, nieuwe stoel etc .etc. Ook de aandrijflijn ziet er veelbelovend uit, het is een nieuwe motor, welke na aflevering direct wordt aangeboden bij de tuner voor de broodnodige power in de drukbevolkte startvelden van de Sprint1600 klasse.

In principe willen we als team het gehele Nederlands kampioenschap rijden. Echter, middels twee kwalificatiewedstrijden in het voorjaar, zullen we ons hier eerst voor moeten kwalificeren. Tevens zullen we gaan rijden bij RAMO-wedstrijden, het nieuwe Autocrossmasters en een enkele cross in Duitsland. Opnieuw een leerjaar, maar we hebben er ontzettend veel zin aan!

 

Autocrossteam Welgraven wenst jullie allen mooie feestdagen, en een gezond en sportief 2017!

 

Tot autocross!