20180320.png

#420 Nieuws...

De eerste krokussen steken de kop op, het voorjaar is aanstaande, seizoen 2015 komt dichter en dichter bij... Een kleine up-date.

Vanuit de werkplaats komen er druppelsgewijs nieuwe ontwikkelingen naar buiten. De voorzijde is nu gereed. Nieuwe remmerij, nieuw stuurhuis, gereviseerde Proflexen, alles ziet er weer gelikt uit. Verder naar achteren zijn we nog niet geheel aan de finish... De dummy-Sadev is nog steeds gemonteerd, in afwachting van een schakelstang moet deze nog even blijven zitten. Als de koppeling daarna ook gereed is, gaat de motor ter preparatie weg, en kan de rest aangesloten en afgewerkt worden. 

Alle bovenstaande zaken moeten natuurlijk nog wel gemonteerd worden, en daarmee komt een volgend probleem om de hoek kijken. Eén der top-mecanics, die met die pet, krijgt namelijk eerst nog een ander kapsel. U zult wellicht denken, vandaar die pet, maar dit staat er geheel los van. Het kapsel rondom de schouder van Jurgen wordt gereviseerd, en daarmee moeten we de vaardige handen een week of zes missen in de werkplaats. Vanaf deze plek veel beterschap Jurgen!

Van de KNAF is er de bevestiging van inschrijving ontvangen voor het Eurol-VEKA Nederlands kampioenschap autocross, Keverklasse! We hoeven geen voorwedstrijden te rijden met 29 (?) inschrijvingen, en kunnen de voorbereidingen voortzetten op basis van agenda 1! De Flachkaefer zal in 2015 voorzien zijn van startnummer #420. Wellicht even wennen voor de trouwe volgers van #542, maar met nummers uit de 400-serie hebben we in het verleden mooie resultaten geboekt...

Tot slot wordt de feestavond voor sponsoren en leden van de Club van 50, op de achtergrond weer grondig voorbereid. We hopen dan ook alle genodigden te mogen ontvangen op 7 maart aanstaande, om hen een welverdiende en fantastische avond te kunnen presenteren! Hierbij zal de 2015 Kever ook geshowd worden.